Svar på lite frågor

2012-11-18
16:36:00

bara undrar varför du har .se och inte blogg.se?

 

sv: Jag har köpt en domän hos loopia.se och har koplat den till bloggen. Mer om hur man gör kan du läsa här >>LÄNK<<


Hej vart redigerar du dina bilder är de på gimp e de där du gör dig onsynlig och så är de gratis isåfall skulle du kunna skicka en länk på hur man laddar ner de gratis? :)

 

sv: Jag redigerar ALLTID mina bilder i Gimp. Det är gratis och bara att googla på. Typ "gimp free download".


Läst din blogg jetelänge nu! c:

Bland annat för att du är så lik mig. Jag är runt en och fyrtioen och ett år yngre än dig i think. Och vi har precis samma tänder.

Btw: jag har fått tandställning och undrar varför du inte har fått det? Någon specifik anledning?

Och sen skulle jag vilja veta hur du gjorde bilden i inlägget. Awsome awsome. Skulle vara asbra om du kunde göra någon video eller inlägg om det, fattar inte hur du skar ut bilden sådär bra.

 

sv: Jag har inte tandställning eftersom jag inte vill ta avtryck. Anledningen till det är att jag har fobi för att kräkas och man får typ kväljningar av den där leran.

 

Bilden är inte alls särskilt komplicerat gjord men jag gjorde en snabb beskrivning ändå! :)


hur ofta går du i kyrkan med konfan? jag går var tredje söndag. Känns som om du går dit varje vecka och isf hur länge? jag är där i 4 h(tror jag)

 

sv: Jag går till kyrkan varje torsdag för konfamöten i typ två-tre timmar. På söndagarna går jag oftast på gudstjänsten men inte alltid och på fredagar går jag dit och hänger med massa kul folk. Brukar vara aktiviteter, andakt och café och lite sånt.


Kan inte du visa hur du lägger till sån där stjärnhimmelgrejs eller hur man gör för att få en sån bild , har typ alltid velat veta hur man gör!! tack på förhand :)

 

sv: Gör likadant som med den andra bilder men välj lite högre på "Feather Edges" eller vad det nu heter. Sen klistrar man in bilden på en annan, sänker opaciteten och suddar lite här och var! :) Inte särskilt komplicerat!
Kommentarer
Postat av: Matilda

Va har du för kamera och objektiv? Den tar väldigt bra bilder ;)

2012-11-26 • 22:22:21

Kommentar:


Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Trackback