sjukt bra dag

2013-08-31
22:20:41
Idag har varit så sjukt bra. Har haft så kul, shoppat massor och hunnit fixa present till två av mina vännor. Blev även lite käk på pizza hut och en hel del bilåkning. Kom bl.a. hem med inte mindre än TVÅ par tajta jeans i min längd. Båda från TopShop. Ett annat köp jag blev väldigt nöjd med var ett par låga blå converse för 400 kronor. Behövde dom egentligen inte, men vem kan motstå när det är så billigt?
 
Lägger ut bilder imorgon tror jag. Så länge delar jag med mig av fyra bilder från dagen tagna med mobilen.
 




fredag ♥

2013-08-30
16:03:21
Äntligen fredag igen! Har längtat så sjukt efter helgen. Imorgon åker nämligen jag, Ellen, Ellens syster och våra morar till Göteborg. Aldrig varit i själva stan utan bara på Liseberg, så det ska bli kul. Massor av shopping och mat på pizza hut ♥ Men innan det väntas en mysig ta-det-lugnt-kväll. Hade en sån igår med och måste verkligen ha det oftare. Får en att må så bra.
iso 800 och lampljus resulterade i kassa färger, så vi kör på svartvitt




lockigt

2013-08-28
15:32:00
 
Har aldrig varit särskilt bra på att locka håret. Snarare är jag extremt dålig på det. Men så för några dagar sen fick jag för mig att prova en sak jag sett på youtube och det blev faktiskt riktigt bra. Högersidan var mycket lättare att göra, men när man gjort det några gånger ska det nog inte vara något problem att göra vänster heller. Tycker ni kan prova det här. Görs med plattång istället för locktång, snabbt, enkelt.
 
Messy, Beachy Waves: http://www.youtube.com/watch?v=0Iguj5KElq8 




jkpg by night

2013-08-27
19:57:30
Hade lite dödtid innan bussen gick efter bion i söndags, så vi gick ut på piren. Det var så sjukt fint - nästan helt molnfritt och solen hade precis gått ner. Dessutom var det inte så fasligt kallt. Man kunde nästan tro att det var sommarlov all over again
 




BioOutfit

2013-08-25
14:50:30
Idag står bio på schemat. Mer exakt Percy Jackson. Kanske inte det ultimata biovädret idag med tjugo grader och sol, men det skiter vi i. Värsta är att det är så sjukt svårt att välja kläder. Finns det något förutom klänning som är både skönt och inte galet varmt?
klänning - H&M | kofta - Ullared




Glossy Box

2013-08-22
19:06:32
 
Tre produkter ur förra månadens glossy box. Fick den, prenumererar inte. Tänkte att jag skulle prova duschgelén och hårinpackningen när jag duschar ikväll. Vet att inpackningen är för färgat hår, men det står att den funkar för annat också :) Torrschampot använde jag idag och först tyckte jag inte det fungerade alls. Sen tog jag mer (mycket mer) och då var det jättebra, även om det luktade lite konstigt. Dock kostar en ny flaska på 250ml 249kr, vilket jag inte tycker det är värt.
 
Någon som har provat något av det och har synpunkter?




kort dag

2013-08-20
14:45:02
Linne - JC | Tjocktröja - H&M | Jeans - Dr. Denim | Skor - Converse | Väska - Björn Borg
 
Hade sovmorgon till 9.05 idag, femtio matte, femtio svenska, fyrtio lunch och sen en och tjugo SO. Kort dag som slutade vid ett, varpå jag och Ellen drog ut och fotade några snabba outfitbilder. När jag kom hem stekte jag mig några kesopannkakor (sjukt gott) och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra för att ta vara på dagen. Redan allt för van vid att sluta tre...




midnight dare

2013-08-18
18:58:32
Haha, jag och mina blommiga lakan. Aja, har man ingen annan bakgrund så får det duga.
 
Köpte den här goingen i fredags. Luktar verkligen helt sjukt gott. Det står "hallon & sedelträ" på, men tycker den luktar vanilj, kokos, kolasnören och hallon, haha. Betalade 125 svenska för den, vilket är fett värt för 250ml. Hittade den på en liten affär här i bonnehålan jag bor i. Påsen är dock från Victoria's Secret i Split.




PLL time

2013-08-15
14:38:04
Sjukt ovärd skoldag... Nu blir det pll och nektrin&hallon-smoothie. och imorgon kör vi på riktigt.
 
 
 




sommarens sista dag

2013-08-14
13:44:47
Det här är min sista sommarlovsdag. Känns sådär, men ändå helt ok med tanke på att jag börjar nian. Brukar oftast längta tillbaka till skolan de sista två sommarlovsveckorna, men inte i år. Det känns som om det var alldeles nyss vi sprang genom ösregnet till pizzerian för att fira att sommarlovet börjat och nu är det redan över. Men tiden går väl fort när man har roligt och det var jag verkligen haft. Är sjukt dålig på att ta bilder men här är några i alla fall.
 
 
Bästa sommaren i mitt liv. Och den hade inte varit något utan alla fina människor runt omkring mig ♥




VI SKA SE DOM

2013-08-13
20:29:41
Det är helt sjukt! Jag och Tilda ska faktiskt se dom! Bastille, Live. Kan fortfarande inte tro det, men igår beställde vi biljetterna. Tåg, boende och allt är fixat. Nu är det bara nittiofem dagars väntan kvar, men det gör inget för vi ska se dom. Vi kommer att se dom genom en glasruta i en biosalong och ljudet kommer genom högtalare, men det gör inget för vi ska faktiskt, på riktigt se dom.
 
Detta blir även min första gång i huvudstaden, ska bli så galet kul!
 




Grattis Till Fina Ellen!

2013-08-12
20:09:26
Idag drog jag, Madde, Tilda och Amanda hem till Sofie och Frida och bakade. En timme senare skyndade jag mig hem för att vänta in Ellen, som fyller år idag. Samtidigt som vi gick där och pratade skrev jag med de andra om vart vi var osv. När vi kom fram skrev de att vi skulle gå ner till källaren där de gömde sig. När Ellen öppnade dörren hoppade fram och skrek "grattis!". Sen sjöng vi happy birthday och fikade lite sådär klassiskt. Blev en hel massa prat och väldigt mysigt.
 
Grattis finaste Ellen! ♥ Hoppas du blev nöjd med dagen!
 




min dag

2013-08-11
19:36:51
Har haft en sån sjukt mysig dag. Började med att jag gick upp, gjorde samma smoothie som igår fast med hallon också (sjukt gott, prova) och sen följde en timmes kaos på kik om vad vi skulle göra. Egentligen hade vi tänkt åka till en sjö i närheten men det var svinkallt och regnade. Tillslut beslutade vi att vi skulle åka och bada på ett badhus i stan. Efter några timmars bad blev det lite hälsosamt käk på donken där vi satt i en och en halv timme innan vi åkte hem. Älskar att komma ut och göra något istället för att bara sitta hemma och dega.
 
Nu är jag sjukt trött så tänkte se på nån film eller serie innan jag går och lägger mig.
 
har inga bilder så slänger med den här jag tog för några veckor sen när jag fotade med Ellen.




nektarinsmoothie

2013-08-10
11:18:32
Har blivit helt kär i nektariner! Äter det till frukost varje dag och åh, så gott ♥ Det blir dock lite tröttsamt att alltid äta samma sak, så bestämde mig för att göra en smoothie av den istället. Skar bort fruktköttet från kärnan, skar det i bitar, hällde på vaniljyoghurt och mixade. Enkelt och sjukt gott! Fast på nåt konstigt vänster blev smoothien jättefluffig (?) men vad gör det om det ändå smakar likadant?
 
 
 




god middag!

2013-08-09
22:27:00
Ikväll var grannarna här på lite grillning. Blev en hel massa kött och lite annat gott. Som vanligt blir alla bilder fula och tråkiga och äckliga men jaja, här ser ni min lilla kombination. haha varför ens. Det var så galet gott! Älskar grillat, finns inget somrigare!




kladd och te

2013-08-09
11:53:29

De här två bilderna beskriver min morgon perfekt. Låg i sängen i en timme och såg på TV, lyssnade på musik, drack te och kladdade. Så skönt att inte göra någonting alls. har inget jobb längre om ni undrar. Lite senare ska jag ut och springa med Ellen. Det var sjukt längesen nu, så det kan behövas. Får se hur långt vi orkar innan vi dör. haha.




ombre nails

2013-08-08
20:33:00
Målade mina trasiga, korta naglar imorse. Det blev rätt bra men sen råkade jag göra massa märken i det och det kom massa damm på svampen jag målade med osv. Men det var kul så skitsamma :)) Tycker färgerna var snygga tillsammans så lär göra likadana igen nån gång. Nagellacken jag använde var Isadora's 'Baby Blue' och Essence's 'Free Hugs'.
 
haha det var så kassa färger i bilden så gick lös lite på redieringen. woops.




favoriten

2013-08-06
20:43:42
Det här är min nya favorittröja. Älskar den så sjukt mycket, världens mysigaste. Kostade 120 kronor på Carlings. rea är bäst. Har redan använt den lite för mycket, trots att det varit varmt sen jag köpte den. Men what evz känner jag.
 
 
Om ni undrar varför uppdateringen är lite jättedålig beror det på att jag jobbar från tio till fem fram tills skolan börjar.




bästa stället

2013-08-04
12:58:00
Nu är jag hemma från bästa veckan någonsin! Kom hem vid typ fyra igår och somnade vid halv åtta efter att ha dygnat natten innan. Det har varit sjukt kul och är så ledsen för det har gått alldeles för fort. Vill redan tillbaka igen och det är bara tjugofyra timmar sen vi satte oss på bussen hem. Kommer tyvärr inte ihåg mycket av vad vi gjorde men allt var så sjukt kul. haha.Tog tyvärr inga bilder men den under snodde jag från Amanda.
Kollar alla YT-videor jag missat under veckan och äter polkagris.




grym låt!

2013-08-03
12:00:00
 
tidsinställt. är just nu på Strandgården.




Jag

2013-08-02
12:00:00

Foto: Ellen / Redigering: Jag / NIKON D3100 + AF-S Nikkor 50mm 1/1.8 G
 
tidsinställt. är just nu på Strandgården.




New In

2013-08-01
12:00:00
Här kommer bilder på lite av det jag köpte på semestern. Det är inga kläder eller så med nu, utan bara smink, hårgrejen osv. Resten får ni se little by little i outfitbilder och sånt. Lite av det är från Malmö och lite är från Tyskland - där av tysk text på lite av det.
Nagellack från Isadora - 624 Baby Blue / 29:- (fullpris 69:-) / Åhlens
Nagellack från Essence - 106 Free Hugs / ca. 20:- / Rossmann
 Läppstift från MaxFactor - 827 Bewitching Coral / 125:- / Åhlens
Especially Escada / 404:- (fullpris 539:-) / Åhlens
Ögonbrynspenna från MayBelline - Dark Blonde / 89:- / Åhlens
Saltvattenspray & Hårspray från got2b / ??:- / Rossman   ||  Värmekydd från got2b / 80:- / Åhlens
 
tidsinställt. är just nu på Strandgården.