the last day of November

2013-11-30
21:37:34
Idag har jag varit och firat min tvååriga kusin och även träffat hans lillasyster för första gången. Det var så mysig att få hålla henne lite. Sen blev det ju en hel massa kakor, tårta och käk. Min moster hade gjort sjukt goda chocolate chip cookies med mörk- och vit choklad. muuuuums.
 
Nu är jag hemma igen och är sådär hyfsat trött. Firar att månaden november äntligen är slut med varm choklad och lakritsrullar (som min mycket, mycket snälla bror köpte åt mig). Imorgon ska jag upp tidigt och gå på adventsgudstjänst och efter det ska jag dansa på julmarknaden. Ska även stötta mina vänner som blivit framröstade till luciakandidater. Imorgon räknas rösterna och då får vi veta vem som blir årets lucia!
 
hahaha skrattar åt hur kass denna bilden är.




Haul - Stockholm

2013-11-28
15:34:14
Nu har jag äntligen gjort en haul med sakerna jag köpte i Stockholm! Det är inte sjuuukt mycket, men är så nöjd med allt ♥ Visar även lite annat nytt i slutet som jag köpt det senaste. Hoppas ni tycker om den!
 




long time no see

2013-11-27
15:23:53
Har jag blivit kass på att blogga eller har jag blivit kass på att blogga? Inte uppdaterat på en vecka nu, helt bananas. Ska försöka bli bättre men helt ärligt vet jag inte hur det kommer gå. Har aldrig bilder, och när jag väl kommer hem på eftermiddagarna är det antingen mörkt, eller så hinner jag inte ta några. Sketna vinterhalvår som ändå inte verkar bjuda på snö än på länge.
 
På tal om snö och vinter, så är det snart julmarknad här. Mer bestämt på söndag. Jag och meine gruppe ska dansa en egen dans och sen är det luciakröning bl.a. Kandidaterna i år blev så sjukt bra så kommer bli glad vem som än blir.
 
spenderar eftermiddagen såhär - keso och hallon framför senaste TWD och sen religionsläxa.




braided

2013-11-20
11:01:00
Kör på inbakad fiskbensfläta idag.
 
Nu har jag håltimme, så tänkte passa på att blogga lite för första gången på länge. Som ni vet har jag varit i Stockholm och det var jättekul! Tänkte skriva ett inlägg om resan när jag hinner, lägga upp lite bilder och filmer och så. Tänkte även visa allt jag köpte. Kanske i en video. Förmodligen. Men vi får se när jag får tid över till det.




är väl typ död nu antar jag

2013-11-16
22:11:40



DETTA ÄR ALLTSÅ BASTILLE OK OK MM AA OK 





Nu är vi på väg!

2013-11-15
10:47:43
Nu är det 95 dagar sen biljetterna beställdes och vi är på väg till Stockholm för den bösta helgen evurz. 
Ska shoppa, ha det sjukt mysigt och framför allt se världens bästa bastille efter 96 dagars väntan. Åh detta kommer bli så bra. 


en bild på Tilda och en på mig imorse + min reseoutfit. haha, blandat 




FIT ME - anti-shine stick

2013-11-12
14:09:00
Foundationstick från Maybelline FIT ME i färgen Classic Ivory 120
 
Den här köpte jag på en Rossmann-affär (typ samma sak som amerikanarnas drugstore) när vi var i Tyskland på lovet. Det kostar 145 om man köper det på Kicks men jag fick mitt för endast 62 svenska kronor. Hade skrivit upp det på min "köp-i-stockholm-lista" men varför vänta när det var så sjukt mycket billigare?
 
Tycker verkligen om den här. Täcker precis lagom, lätt att applicera och känns inte alls kletig eller tung. Ger en matt finish (haha) och funkar därför utan puder om jag inte skulle ha det tillgängligt. De dagar jag inte har extremt dålig hy brukar jag använda det som concealer och tycker det funkar bra så med. Passar min hudton perfekt.
 
Rekommenderas verkligen!




Kakor

2013-11-10
21:15:59

Var, som sagt, på farsdagslunch hos farmor och farfar idag, och som vanligt hade farmor bakat sjukt fina kakor till efterrätt. Det ena var en kladdkaka och det andra var den finaste äppelkaka jag sett. Jättegoda båda två. Till mat fick vi ärtsoppa och ett väldigt gott lantbröd. Mysigtpysigt.




Dansövning

2013-11-10
09:01:38


Sitter i kyrkan och lyssnar på när kören övar. Ska dansa på gudstjänsten med mina frändos. Vår nya ungdomsledare har gjort en dans och hon är så sjukt duktig, så det ska bli jättekul. Och kören är också svinduktiga så kommer nog bli grymt. Senare blir det farsdagsmiddag hos farmor och farfar. 




Annies fandom! ÄNTLIGEN!

2013-11-09
15:19:02

jag och Annie på resecentrum 

hej alla fina, Annies, fans. jag tänkte bara säga att jag (Edith Pålsson) ville berätta att jag har startat en fandom till Annie. om just DU vill vara med där så ta kontakt med mig på fejjan aka Facebook så kan vi gemensamt bestämma namn, det blir som våran första officiella beslut.jag har har några förslag, här kommer några:
anipans
annies fandom
anilovers
 
puss hej ;****




mysig morgon

2013-11-08
07:03:06
 
Skippar smink idag och planerade ut kläder igår så imorse låg jag kvar i sängen extra länge och när jag väl gick upp gjorde jag mysfrukost. Sitter framför datorn i mitt mörka rum och äter och har det bra. Idag behövdes en sån här morgon för att ta sig igenom dagen. Att man kan vara såhär trött på skolan efter bara en vecka? Och på tal om en vecka så är det bara en vecka kvar tills vi åker till Stockholm för att se Bastille idag. Officially out




Today's outfit

2013-11-06
16:15:38
linne - gina | skjorta - crocker | jeans - topshop | skor - vans
 
Såhär har jag alltså sett ut idag. Hyfsat kort skoldag med rätt chill lektioner och efter det hem till Ellen. Hon som tagit bilderna. Nu drar jag iväg för att dansa lite och efter det ska jag plugga hela kvällen. Fått massa glosor tills imorgon...




05 Femme Fatale

2013-11-05
15:15:03
Köpte ett matt, mörkrött läppstift till halloween. Det är från Isadora i färgen 05 Femme Fatale och ser ut som på bilderna under, helt enkelt. Tycker det är sjukt snyggt så kommer helt klart använda det mer. Det bästa är att man kan bygga på färgen. Antingen kan man blanda ut det och få en svagare röd färg, eller så kletar man på hur mycket som helst och får en mörkröd färg. Älskar att det är matt, då jag anser att mina läppar ser extremt stora ut i glansigt. Kostar 119 på Åhlens!
 




pumpkin pie

2013-11-04
20:11:35

Idag gjorde mamma pumpapaj. Har aldrig smakat det innan, eller ens sett det in real life. Hon hade i en banan också, så det smakade väl mest det blandat med pepparkaka. Fast gott var det. Hade dock förväntat mig att det skulle smaka helt annorlunda. Men pumpa kanske har en väldigt svag smak?

Har någon av er ätit pumpapaj någon gång? Gillar ni det?




Vandring

2013-11-04
15:15:35





Idag hade vi vandring med klassen + en klass till. Helt okej faktiskt. Man får ju göra det bästa av det, vilket vi gjorde. Mysiga kläder, massa fika och en positiv inställning. Ellen bakade muffins, Amanda gjorde chokladbollar, Tilda köpte säsongens första pepparkakor och jag bakade focaccia. Amanda och jag hade även jättefina regnbyxor. Kläder efter väder, eller hur? 





Önska!

2013-11-03
13:30:00
Vad vill ni se för inlägg? Jag har fått upp inspirationen det senaste och har sån sjuk blogglust, men vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Så ja, jag tänkte att då får ni önska! Ha i åtanke att jag inte kommer kunna göra allt för avancerade designinlägg då jag inte har något program att filma skärmen med. I övrigt ska nog det mesta gå att fixa, så önska på!
Foto, outfits, frågor och svar, smink, musik, videor, enkla design- och gimpfrågor
En bild från innan hösten blev grå




Breakout Treatment

2013-11-03
11:28:00

Det senaste har mitt fejs gone all wild and crazy. Har fått massa äckliga finnar och fula pluppar i pannan som jag inte är sådär jätteförtjust i för att uttrycka sig i milda former. Så i fredags införskaffade jag (mamma) mig lite grejs som jag hoppas ska få styr på eländet. Tänkte att jag ska berätta vad allt är nu, när och hur jag använder det och vart man kan köpa det! Sen om typ en vecka tänkte jag skriva om det blivit någon skillnad.
 
Neutrogena Daily Cleanser - En tvål man tvättar ansiktet med morgon och kväll. Jag köpte den på Ekohallen men den går att köpa i typ alla mataffärer.
 
Neutrogena Oil-free Moisturiser - En ansiktskräm utan olja som gör att man inte blir flötig men ändå återfuktar sjukt bra. Jag använder den på torra ytor (mest min näsa) efter jag tvättat ansiktet. Även den är köpt på Ekohallen men går att hitta i typ alla mataffärer.
 
Basiron - En kräm som ska ta bort finnar typ. Använder den på finnar och "pluppar" efter jag tvättat ansiktet på kvällen. Där jag tar på den här tar jag ingen ansiktskräm. Den ska användas en gång om dagen i början men dosen kan ökas till två gånger om dagen efter ett tag. Köpt receptfritt på apoteket, finns även som ansiktstvätt istället för kräm.




Bilder från halloween

2013-11-02
16:04:33
 
Nu har jag redigerat bilderna sen i Torsdags! Är väldigt dålig på att ta bilder, blir alltid tusen första tio minuterna och typ en i timmen resten av tiden. Men aja, nu ser ni lite hur alla såg ut i alla fall. Det var så kul att alla hade gått in för det så mycket! Under kvällen lagade vi mat, åt, pratade, skattade, dansade och hade det allmänt bra. Fick även en vampyrtvilling aka Vilma . Så snygga. Älskar bilden där vi biter Justin. haha.




Toast and YT

2013-11-02
12:39:06
God morgon!
Börjar dagen på bästa sätt - framför tusen youtubevideor med god frukost! Provade det nya mackjärnet vi köpte igår och det blev superbra. Nu återstår bara att städa bort all smält ost... Till dricker jag min älskade Choco cappuccino som jag köpte i Tyskland ♥ Så galet gott! Haha, har nog inte ens berättat att jag varit i Tyskland från tisdag till torsdag, men nu vet ni ju det i alla fall! Det var jätteskönt att bara komma bort och ta det lugnt.