slutar blogga

2014-01-10
20:38:01
Nu slutar jag blogga. Fick mail för några dagar sen om att min domän håller på att gå ut och att den måste betalas igen, men bestämde mig för att strunta i det. Låter tiden gå ut tills adressen anipani.se inte funkar längre. Känns tråkigt men det är nog bäst såhär. Tycker inte det är kul att varken fota, skriva eller designa längre. Bloggen har mest varit ett stressmoment det senaste halvåret, och så ska det ju inte vara. Varken kul för er eller mig.
 
Tack alla ni som läst under de här två och ett halvt åren. Ni är grymma.
 
 
 
Sista lovdagen

2014-01-07
19:34:16

klippte av mig håret. känns bra.

Idag åkte jag och Amanda in till stan, gick runt och kollade lite. Åt på donken, provade tusen olika parfymer och läppstift, testade naked juice bar's frozen yoghurt (som vi båda slängde trots att den kostade dyra pengar). Sen hade jag klipptid och Amanda hängde med dit. Hade ju på min lista att klippa av mig håret så gjorde det. Blev riktigt nöjd och frisören var jättebra. Härligt avslut på ett härligt lov. 
latest obsession

2014-01-03
23:21:00
The 1975 - Chocolate
 
Tycker om den här så så mycket men hälften av er lär spyr när ni lyssnar på den :) Oh well, ge den en chans. Den har ju faktiskt åtta miljoner visningar på YT så någon mer lär ju gilla den.
 
 
 
2014-LIST

2014-01-02
00:39:36
Då var det alltså 2014. Sjukt. 2013 var verkligen det bästa året någonsin och nu är det bara att satsa på att 2014 ska bli ännu bättre. Har en liten lista på mina anteckningar på telefonen med saker jag vill uppnå. Kör inte på det klassiska med nyårslöften då det är så extremt omotiverande. "Såhär ska jag göra hela året och om jag gör ett snedsteg är det kört." Nja, inte så sjukt peppande. Dock tänkte jag att det vore kul att ha lite mål för att motivera mig själv att faktiskt få det gjort. Så här kommer min 2014-LIST:
 
Skaffa tandställning - Mina tänder är världshistoriens fulaste och jag skulle egentligen skaffat tandställning för väldigt längesen men min kräkfobi har ställt till det en hel del. (skrivit om det HÄRNu kommer det krävas att dra ut fyra tänder + räls för att få ordning på det. Men jag ska fixa det. SKA.
 
Komma in på gymnasiet jag vill - What else is there to say?
 
Klippa mig + färga håret - Har velat klippa håret kortare ett bra tag nu, måste bara ta modet till mig. Färgen får vi se lite hur det blir med och när, men satsar nog på brunt
 
Kort, men det är något i alla fall. Har ni några mål eller löften för det kommande året? Och föresten - GOTT NYTT ÅR! Let's make 2014 the best year ever.
 
har inga nya bilder men här är en som visar lite av alla skratt och all glädje 2013 förde med sig.