Hemmaspa it is!

2011-10-31
20:37:43




Bytte ut bilderna...

2011-10-31
19:19:37
...i headern mot lite höstigare. Får se om jag gör någon liten ändring i bakgrunden. Gillar min design så kommer nog ha kvar den länge. Snyggt med nya bilder eller inte? 




This could really be the good life

2011-10-31
18:55:47




Life.

2011-10-31
14:53:55

Tröja: JC || Tights: Åhlens || NYTT! :)

Mer bilder kommer! Blev hela sju (!) bra bilder. Men nu, efter att ha redigerat alla, måste jag sätta mig och göra något annat. Är så gräsligt yr. Andra får ont i halsen och huvudet när de blir förkydla. Jag får helikoptrar i hjärnan.




Nu drar jag ut.

2011-10-31
13:38:32
Nu går jag ut och fotar lite. Solen försvann dock för flera timmar sen och jag börjar bli lite hungrig så resultatet lär ju inte bli det bästa. Men minst en bild ska det bli. Nu går jag. Hejdå.

Fakesmile. Fy vad seg jag känner mig.




Fem och Femton

2011-10-31
10:46:12
Godmorgon landkrabbor!
Idag vaknade jag först vid 5.15 av min mobil. Använder den som väckarklocka och hade glömt stänga av den. Har sånt där återkommande larm som man väljer dagar och tid så ringer den alltid då, vecka ut, vecka in ;) Somnade som tur var om och nu har jag ätit frukost. Annars får vi se vad dagen har att komma med. Fint väder. Fota kanske?

Från igår




Rösta! :)

2011-10-30
18:49:05
Jag har kommit till final i en fototävling. Gå in och rösta på min bild vetja! Skulle bli hemskt glad i så fall. Men tycker ni inte min bild är bäst ska ni självklart inte rösta på den. Skulle inte jag gjort, haha.

Rösta på min bild HÄÄÄÄÄR! Jag är nummer 4. För att rösten ska gillras måste ni skriva "4 AniPani :)".

Mitt bidrag





EllenPellen

2011-10-30
12:09:10
Snabbfikar innan jag drar iväg till Ellen. Var ett bra tag sen vi sågs annat än i skolan. Kameran hänger självklart med! Här ska det fotas! Har på mig en ny tröja från H&M Divided. Det är små söta bollar på ^^ Märkte igår att det var bollar på massor av de stickade tröjorna. Nån ny, lite halvskum grej de kör med? ;)

Hej pixlig! :D




Bara så alla vet har jag storlek 36-38 på strumpor...

2011-10-30
10:21:07

Jag menar... Att jag har 34 på alla andra strumpor och skor spelar väll ingen roll? Eller att mina converse i storlek 35 är två centimeter förstora? Asså, det är storleken på just de här strumporna som gäller! Alla andra, och då menar jag alla andra, är fel märkta. Punkt slut.


Jag är så lam man bara kan bli. Men det är ju kul! :) Tycker jag.





...pigg?

2011-10-30
09:40:44
Hur sjutton är det möjligt att jag inte är trött idag? Var uppe till typ ett igår, innan dess var jag på Halloweenfest och innan det gick jag på stan i fyra timmar. Borde vara trött men det är jag inte. Bra antar jag :) Ska duscha nu. Har vit ansiktsfärg i halva hårbotten.

Bjuder på en liten bild jag tog igår, på världens mysigaste tröja. Sämsta bilden någonsin. Tagen med en liten kompaktkamera. Btw, första gången jag har glasögonen på mig på bild?

Haha, stooor!




Hem och iväg!

2011-10-29
16:32:28
Nu är jag hemma igen men ska, om trettio minuter, iväg till Ellen. Mycket nöjd med dagen och inköpen. Har köpt, tröjor, knästrumpor, tights och två par snygga örhängen + lite till. Men det hinner jag inte visa nu. Okej, måste bara visa den här tröjan från JC. Ska ha den när vi dansar på julmarknaden.
Dålig bild. Ni får se bättre någon annan gång. Nu måste måla naglarna!




Filmtips - Inte utan min dotter

2011-10-29
10:25:44
Hejhej!
Idag drar jag och mamma iväg till stan. Ska shoppa höstkläder, vilket behövs. Har typ två långärmade tröjor och en tjocktröja. Medans jag är borta kan ni ju se på en film! Haha, nej men jag ville bara tipsa om filmen mamma och jag såg igår. Den heter "Inte utan min dotter".
Filmen handlar om en mamma och en dotter (nehe) som åker med sin man/pappa till Iran. De tror att de bara ska vara där för ett par veckor och hälsa på mannens familj men så blir det inte. Mannen lurar dom och de är nu fast i Iran. Mannen blir mer och mer våldsam och i filmen får du följa hennes fösök att fly tillbaka till Amerika.

Shit, jag är ju typ bra på det här med att förklara. Tycker min text borde vara den som står på baksidan av filmfodralet ;) Haha!
"Om du inte sett den - Se den! Och helst imorgon." -Filippa Bark




Filmmys med Mamma

2011-10-28
19:09:23
Nu har jag planterat mig fast uppe i soffan. Mamma och jag ska se på "Inte utan min dotter" och ha det allmänt mysigt! Har även mitt älskade peeroncider jämte mig. Nu börjar det. Ni får ha en awesome fredagskväll nu när det är höstlov och allt!
Bilden får mig att sakna sommaren något otroligt. Men nu är jag redo för vintern!




Treeface

2011-10-28
18:30:09
Hellihallå alla läsisar!
Kollade på statistiken. Hade inte särskligt höga förväntningar eftersom jag inte bloggat något idag och ändå har jag redan haft fler besökare än igår. Anyway... Idag har jag dansat och varit och kollat runt lite på pressentbutiken i centrum. De har börjat sälja smink, nagellack och smycken där nu. Lite sådär allmän fakta om våran pressenshop! Haha! Appropå inget alls... Ville be om ursäkt till er som ännu inte fått era designer. Har suttit och kämpat med en i flera timmar för att sedan insé att det är nått damp så att den inte funkar i Chrome. Asglad! Fast inte alls. Just nu är jag så opeppad att börja om så det finns inte! Ni får helt enkelt vänta lite till. SorrySorry!

Buuu! Någon som blev rädd?




Dags att städa? Nej, skulle inte tro det!

2011-10-27
21:49:38
För några år sen, innan jag ens hade en blogg och inte kunde något som helst om kodning, ritade jag upp min absoluta drömdesign. Kommer inte ihåg hur den ser ut och tänkte därför leta upp den. Uppdraget misslyckades. Däremot hittade jag typ tre prov och tio läxpapper samt en dagbok, tre olika sorters brevpapper och lite tomma ritpapper. Var nog ett tag sen jag städade på rullbordet under skrivbordet. Kanske borde börja göra det? Hahahahahhahahah, vilket skämt!


Kände att dte bärjade klia en hel del i näsan när jag rotade där. Det enda stället jag inte dammar på. Myspys! Men tro nu inte att detta var totalt misslyckat! Jag har faktiskt fått reda på att jag är riktigt duktig på religion. Eller ja, var i alla fall... ;)




ChiliKyckling

2011-10-27
18:27:39

Idag lagade mamma något nytt - Chilikyckling! Det var helt galet gott! Till hade vi potatismos och en dressing gjord på creemfraiche och sweetchili-sås. Ser kanske inte ut som världens godaste men oj, det var det! Men nu är jag sugen... Ska nog baka en kladdkaka. Tack Kajsa för att du läskade mig ;)
 





Två fototävlingar!

2011-10-27
17:34:04
Tävlar på en blogg som drivs av två tvillingar. Tävlingen går ut på att lägga upp en bild. Så då gör jag det! :)
KLICKA HÄR OCH VAR MED OCH TÄVLA SJÄLV!

Mitt bidrag:


Är också med och tävlar i en fototävling med temat vatten. Vill du också anmäla dig? Klicka HÄÄÄÄÄÄR! men om du bara vill checka in bloggen, klicka HÄÄÄÄÄÄR!

Mitt bidrag:




What is up:

2011-10-27
15:05:34
Hallå där!
Sitter och läser igenom de bloggar jag läser dagligen, har precis ätit mellanmål och funderar på vad jag ska klä ut mig till på Halloween. Imorse hittade jag en ascool zombiesminkning på YouTube. Insåg sedan att jag INTE skulle klä ut mig så. Inte så prestande att ha lim och toapapper i hela ansiktet. Kan inte vara hälsosamt... Men ändå, fett coolt!


I videon säger tjejen att det är första gången hon gör det... Ehm? Skulle inte tro det...




När jag började bli intresserad av fotografering...

2011-10-26
21:41:52

Det här är typiska bilder jag då var väldigt nöjd med. De är tagna med en dålig liten kompaktkamera. Så skärpan beror en hel del på det. Och ganska mycket på att jag inte kunde fota också.





Stress, stress, stress!

2011-10-26
17:29:38

Även om onsdagar är roliga känner jag att jag bara inte orkar. Lika dant varje gång jag kommer hem efter showdansen. Bryter ihop för ingenting. Nu ska jag byta om till pyjamas. Älskar att gå runt i pyjamas. Hade gärna haft det dygnet runt, varje dag! Min favoritoyjamas fick jag i julklapp förra året. Byxorna är så sjukt härliga! Precis som sånna där alla i amerikanska filmer har...

Halvdålig Jättedålig spegelbild.





Sådär tomt

2011-10-25
21:05:33
Inga bilder. Slut. Får rita istället! Smartfia här va?! Orkade dock inte gå upp och hämta helvitt papper och inte heller leta upp en vanlig blyertspenna. Så nu ritar jag i mitt skrivblock och målar med nån random metallicpenna jag hittade. Funkar bra det med.




Noll Sammarbete

2011-10-25
17:34:31
Varken kameran eller ljuset ville sammarbeta idag. Alla bilder blev suddiga, mörka, snea eller fula. Blev bara en enda liten bild som inte blev suddig. Så ni får stå ut med att bilden är lite tråkig och dåliga färger i.

Sådär enkelt och bekvämt som man vill ha det på långa dagar. Och när det gäller mysighet är självklart min lilla tjockis med i bilden! ♥ Börjar dock bli för liten. Askul att man växer men tråkigt när man inte kan ha favorittröjan längre.




På listan...

2011-10-25
16:11:50





När jag har tråkigt...

2011-10-24
21:22:00


Kärlek till kameror ♥ LOL=Lots of Love eller bara Laughing out loud. Men det låter ju töntigt.




FN-tröja?

2011-10-24
15:12:43
Nu är jag redo för att dansa! Kommer inte hem fröens typ halv åtta ikväll. Har dans uppvisning efter lektionen. Helt random kom jag på att min tröja passar jättebra idag, eftersom att det är FN-dagen och FN:s flagga är ju blå! Att lyssna på medans jag är borta...




Damparlosssomengorillasomintefåttglasspåtreår

2011-10-24
14:37:37
Nu är jag dampigt arg! När jag kom hem från skolan ser jag att ett paket sticker upp ur postlådan. Kollar vad det står på och ser att det är min försenade födelsedagspresent. Blir så sjukt glad, öppnar paketet och känner mig sjukt missnöjd. Inte för att det är något fel på innehållet, som btw var en HoodieBuddie från http://hoodiehoodie.se, utan för att den är så sjukt stor och hörlurarna inte passar. Hittade dock gummipluppar till lurarna i en mindre storlek så det kan jag väll överleva men tröjan är nog lagom för min mamma, eller kanske till och med pappa. Tröjan är för sjuttom gubbar i storlek XS!! Fattar ni?! EXTRASMALL! Hade väll inte varit så farligt med en stor tröja men jag menar... jag är 1.38! Hatar att vara så sjukt liten! Varför sjutton kan inte jag få vara normallång?!


Vid närmare eftertanke tycker jag nog om tröjan... Asså, vem vill inte vara ett rosa monster?! :D




Crazy me

2011-10-23
16:44:58

Nu har jag precis ätit mat. Är ganska yr, vilket jag varit hela helgen. Hoppas det går över tills imorgon, för såhär orkar jag inte ha det i skolan. Nu ska jag gå till affären med brur och köpa resegodis. Helgen har gått så fort och imorgon är det måndag igen.
Nihihi crazy little me!





Fotopromenad

2011-10-23
15:04:44
Det var dags att gå ut efter att ha suttit vid datorn hela helgen. Tog med mig kameran och drog ut på en fotopromenad med resten av människorna i huset. Jag är så seg så när pappa väntade på att jag skulle fota klart, hann de andra gå iväg så vi tappade bort dem. Haha, bra där Annie! Blev sjukt nöjd med resultatet även om det bara var fem bilder efter redigering.
Nu känner jag mig aspeppad att börja med den nya designen!








Den första bilden på bilen är så långt ifrån "Anniebilder" man kan komma. Tyckte det kunde vara kul att prova något nytt. Hyfsat bra med tanke på att jag annars mest fotar närbilder. Tycker även mycket om tvåan. Och, trean, fyran och femman... Alla med andra ord. Brukar inte bli såhär nöjd. Ego jag är då.




Natural

2011-10-23
12:30:34

Ofixad.

Brukar alltid platta eller locka mitt hår. Idag var jag lat och gjorde inget med det alls. Kammade igenom en gång vilket är lite för mig som brukar kamma håret minst fem gånger varje morgon. Insåg att mitt hår är ganska självlockigt. Inte sånna där korkskruvar men inte heller rakt. Luggen är mitt enda problem egentligen...
Just nu funderar jag bara på en sak.... vart sjutton ska jag lägga det här inlägget i för kategori?! Typ ytligt? Fast det är ju egentligen ganska oytligt.




Ups :)

2011-10-23
10:50:14

Har nyss ätit frukost. Mitt emot mig sitter resten av familjen och ser på lyxfällan på datorn. Står en sjukt fin godisskål bredvid mig. Lite för fin kanske... Är sjukt mätt sen frukosten. Frukost är det bästa som finns! :D

Ganska dålig bild på morfars frukost. Ville inte uppehålla honom ifrån att äta allt för länge ;)





Bara bilder.

2011-10-22
17:17:50






Nyinflyttad

2011-10-22
12:00:04

Flyttade in i kuddhögen på mormor och morfars altan med min nya sambo datorn. Och självklart fick chokladen hänga med också!





Höst/Vinter?

2011-10-22
10:24:22
Godmorgon!
Dagen började med en god frukost bestående av seg fralla (LOVE♥) och drickyoghurt. Nu är jag proppigt mätt och väldigt trött. Tittar man ut genom fönstret tänker man att det är en sådär härlig höstdag, inte så solig men ändå. Sen tittar man på termometern och inser att det praktiskt taget är vinter ute. Det borde börja regna nu. Regnet skulle, på grund av kylan, förvandlas till snö. Åh, hur jag längtar tills det går att åka skidor igen!

Tagen för typ tio minuter sen.




22.28.11

2011-10-21
22:28:11
Just nu visar min klocka 22.28.11 och jag gör ingenting alls. Kom fram till mormor och morfar för några timmar sedan. Fick stå i bilkö ett tag. Sådär lagom trevligt! Nu ska jag sova. Snart i alla fall. Vi hörs imorgon!

skum redigering :P




Svar på designfrågor

2011-10-21
15:03:00
Visa hur du gör en namnstämpel!
♥ svar: Gå in i Gimp och gör en bild med genomskinlig bakgrund. Skriv eller rita det du vill det ska vara på penseln. Du kommer inte kunna ändra färg sen så det smartaste är att ta svart eller vitt. När du är klar sparar du den som .gbr, inte .png som annars när man gör genomskinliga bilder. Den ska sparas där du har alla andra gimppenslar. För mig ser det ut såhär:
Annie > Lokaldisk > Program (x86) > Gimp-2.0 > share > gimp > 2.0 > brushes OCH SPARA HÄR! :)

Så för att göra detta behöver du en hel del kunskaper inom gimp och du måste veta vart du har saker och ting på datorn ;) Men jag antar att de flesta lagt Gimp på "Program".


Hur ändrar man storleken på texten i inläggen? :)
♥ svar: Delen i stilmallen som heter ".entrybody" ändrar typsnitt, storlek på typsnittet m.m. För att ändra storlek höjer, eller sänker, du antalet px efter "Font-size: 13px;". :)



Vart hittade du bakgrunden? Kan du ge url lr nåt^^<33
svar: Bakgrunden kommer ifrån http://ego-box.com :)

Hej, jag undrar om du vet hur man får in bilder på gimp, jag fattar inte det ;s asså, man kan ju dra en bild in på gimp men då blir den jättestor och man kan inte göra den mindre xd Men det kanske är jag som bara är dålig x)
♥ svar: Klicka på "File" > "New" och sen kan man göra en bild att klistra in saker på, måla på, göra en header på osv. 
 

Vill du däremot öppna en bild du tagit själv klickar du på "File" > "Open" och väljer en bild. 



snälla kan inte du skicka länk var man kan ladda ner gimp eller va det nu heter :)
♥ svar: Jag har absolut ingen aning om vart jag laddade ner Gimp. Sök på google: Gimp free download
Kan tyvär inte komma med ett bättre svar ;)


Hej, jag har skapat en blogg på blogg.se och jag fattar verkligen ingenting! Verkligen nothing. 
Så skulle du kunna göra nån video med hur man ändrar färg, typsnitt, bilder i menyn, text i menyn, annat i menyn, Header, bakrund, allting! Du behöver såklart inte men skulle vara super!!!!!!!
Kraaaaaaaaam! & Snälla!:D
♥ svar: Visst kan jag göra det! Har dock inte ett så bra program att spela in skärmen med och jag är dålig på att förklara. Men det kommer. :)


Sen har jag även fått några frågor om vilken kamera jag använder.
♥ svar: Jag fotar med min NikonD3100 som jag fick i julklapp 2010. En väldigt "basic" kamera vilket var bra att lära sig på. Nu skulle jag vilja ha en lite mer avancerad. Gärna Canon. Plånboken håller dock inte med...




Morning-sky

2011-10-21
07:31:58

Godmorgon världen!
Idag vaknade jag vid fem. Sjukt skönt! Känner att det finns så mycket mer man hinner med. Har till exempel svarat på designfrågorna. Inlägget kommer upp i eftermiddag. Kommer inte hinna blogga så mycket idag för vi slutar skolan sent, det är dans och sen åker vi till mormor och morfar. Men jag hoppas kunna blogga i helgen. Och på tal om ingenting... Idag är det världens finaste himmel ute! Det går från orange till ljusblått och jag kan inte se ett enda moln. Bilden under är inte redigerad alls. Det enda jag gjort är att jag har klipt bort några hus på kanterna.


Nu får ni njuta av att det äntligen är fredag! Ha det guttigast!





Master of frying

2011-10-20
20:08:08
Jag ska bli potatisstekare när jag blir stor. I alla fall om jag inte lyckas med att bli dansare eller webdesigner. Kan ju steka potatis på min fritid. Kanske till och med borde starta VM i potatisstekning. Nej, jag håller mig nog till vårat lilla kök. Det får duga tills vidare.




Muffin

2011-10-20
18:57:34

Häjj där!
Har bloggat dåligt för att jag varit i danslokalen. Dels för att jag dansat själv men också för att jag väntade där med Ellen. Nu är jag inte alls hungrig men väldigt sugen på en muffin. Är ganska säker på att jag borde äta men känner inte för det. Okej, jag ska äta. Kött [k] Chött [tråkigt CH] Jag borde ha kurser i svenska-uttal. Är jag inte duktig?! :D





En torsdagsmorgon

2011-10-20
08:04:00
Torsdag=sovmorgon! Och sovmorgon innebär en massa extra tid. Inte för att det händer mycket mer nu än annars men jag gör allt långsammare. Så rubriken borde vara: "En morgon som vilken som helst fast långsammare" Men så blev det inte.

1. Går upp!
2. Duschar
3. Gör frukost
4. Äter min frukost som jag gjorde för några minuter sen
5. Klär på mig
6. Byter kläder
7. Byter tröja
8. Byter tröja igen
9. Fixar håret
10. Väljer örhängen
11. Byter tröja
12. Byter tröja
13. Tar på mig ytterkläder
14. Går till skolan.
Sen är det skola ända tills det inte är skola längre.




Inspiration zero

2011-10-19
20:14:07
Känner mig just nu zero-inspirerad att blogga. Ska nog kolla igenom lite bloggar och se om jag kan få lite idéer. Har ju självklart inget emot att ni slänger in förslag heller.

Har nyhetsläxa och satt och kollade runt på aftonbladet. Hittade en nyhet om en flicka i min ålder som är försvunnen. Lite läskigt att läsa på ett sätt... Hon har varit borta i en vecka men polisen misstänker inte något brott utan tror att hon är borta frivilligt. Hoppas verkligen det. Och hoppas hon är okej. Läs själva hela artikeln här: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13807777.ab 

Hahahahahaahahahahahahaahahhahaha jag dööööööör! vad sjutton hittade jag i arkivet nu?!




...and sh'es alive!

2011-10-19
17:49:39

Jag lever och skriver. Varit iväg hela dagen och dansat. Har nyss fikat lite och ska försöka trycka in lite engelska i huvudet. Kanske får in liten av den roliga, intressanta SO:n också? Okej, den är inte alls rolig för er som inte hängde med dit. Jag är just nu en väldigt tråkig typ. Trött, har läxor att ta tag i och är bara allmänt deppig. Jag menar, vem kan vara glad när regnet bara fortsätter att falla? Jag har en tendes att alltid komma in på något negativt när jag skriver... Jag har ett glas päroncider på mitt rum! :D (smög mig diskret, som en ninja, ifrån negativiteten.)
Sen jag fotade glitter för några dagar sen.





Vut is app?

2011-10-18
21:00:03

Häjj där!
Sitter och sittar på outsiders. Om fem minuter börjar "Desperate Housewives". Annars händer det inget. Väntar på att veckan ska komma till sitt slut. Men innan dess hoppas jag att jag har fått min pressent på posten. Längtar som en tok! Vill ha den nu! Har kanske redan berättat vad det är jag väntar på? Eller det kanske jag inte har. Om inte får ni se när den kommer.

En av mina tråkiga, oredigerade webcambilder! Know you love them. *Hostattack*





Glömde publicera...

2011-10-18
19:13:00
Gjorde en bild igår när jag var lite trött. Sådär flummigt trött. Glömde dock att publicera bilden. Men nu har jag ju inte så mycket tid så då är det ju bra att ha något fixat redan innan. Borde göra mer sånt... Fast det kanske bara skulle bli lama inlägg. Eller flummiga och konstiga. Såhär blev i alla fall bilden från igår! Bara så ni vet. Libanosiet kanske inte ens finns. Random namn jag kom på. Och bilden är inte rolig. Men den är däremot väldigt cool ;)




Nya pluggispennor <3

2011-10-18
18:32:21

Idag hände det värsta sorgliga saken i skolan - Min favoritpenna fick slut på bläck! Ringde pappa och frågade om han kunde ta med en ny hem från jobbet och det gjorde han. Så snällt! Fick desutom två istället för en. Nu ska jag skriva en massor. Fast inte exakt nu. Tar en pluggpaus och målar naglarna. Just nu är dom...fula.

Den första delen av detta inlägget skrevs på tom mage. Den här delen skrivs med en mage full av pommes frittes och schnitzel. Rester är gott. Om maten var god första gången man åt den.





Tisdagar står högst upp på listan av dagar att hata.

2011-10-18
16:11:52

Jag orkar verkligen inte tisdagar. Idag fick vi So-läxa tills på fredag och engelska tills nästa tidag. Tills imorgon har vi även en jättesvår tyskaläxa och så ska jag försöka klämma in lite biologi. Vi slutade sent idag och jag har precis ätit. Och till råga på allt ser det ut såhär ute på gatan...


Dålig bild men ja, regnigt. Känner att jag borde sätta igång med läxorna nu. Bloggar mer när jag har något trevligare att skriva.





Inspiration - Glitter

2011-10-17
19:02:45
Förra gången jag försökte fota glitter gick det såhär...

Den här gången...

Foto: Jag-NikonD3100 || Redigering: Gimp 2.0 || Closeup +10 || Inspiration: KLICKA!! Finaste bilderna ever!

Den här gången lyckades jag lite bättre! Jag blev väldigt nöjd med ettan. Lägg även märke till min fina namnstämpel. Gjort den själv. *Stolt* Nu slipper man skriva varje gång. Orkar jag visa hur man gör, gör jag det! Vi får se. Annars så hörs vi senare eller imorgon. Kramar <3




Måndagsdissar

2011-10-17
17:20:01
Måndagar. Finns en hel del bra saker med måndagar men ännu fler dåliga. Mina helt klart värsta (eller blir det bästa? Nej, värsta.) måndagsdissar!
1. Läxor. Dags att plugga igen. Vet att många gör läxor på helger men jag själv ser det som min lediga tid då jag nästan alltid gör något annars.
2. En vecka kvar tills nästa helg. Tjihooo...
3. Äcklig mat i skolan. Inte alltid, men idag. Oxpytt och rödbetor eller korvstroganoff. Mina stora hatisar. Som tur var slutade vi tidigt idag!
4. Man känner inte för att fota och när man väl gör det fastnar inget på bild.

Sen hade jag en helt åsum diss (Hur sjutton gick det til?!l) men jag glömde bort den. (Det förstår jag däremot. Glömmer allt.)

Ingen kommentar... Eller jo, kolla 4:an




Tidsinställt 17/10/11 - Frågor

2011-10-17
15:42:00
Har fått en hel del designfrågor det senaste. Jag ursäktar att ni inte fått några svar men tänkte vänta lite till sen drar jag ihop allt och gör ett inlägg med bara designfrågor. Kanske slinker även gimpfrågor med. Men då vet ni i alla fall att ni får svar på era frågor snart. Så länge kan ni läsa svaret på den här frågan jag fick efter jag svarade på frågestunden.

Vad föredrar du mest?
Påsk,Jul,Sommarlovet eller potatis? ^^ <3

svar: Jag måste nog säga Sommarlov. Dissar potatis lite nu. Men sen kommer nog potatis och jul och sist kommer påsken. Gillar den inte alls. Gillar inte maten, vädret är ofta kass och man äter alltid lite för mycket godis ;)




Hallihallådär!

2011-10-17
14:46:26
Hejhej!
Nu är jag hemma från skolan och sitter här vid min dator och skriver ett inlägg om att jag ät hemma och sitter vid datorn och skriver ett inlägg om att jag skriver ett inlägg om..... Haha! Sådär dålig måndagshumor. Har sån varje dag. Snart drar jag hur som helst iväg på balett. Känner inte för att dansa idag. Är så sjukt trött! Har btw hittat två saker idag. Inte sånna jag slarvat bort utan bara hittat. En ny blogg i kategorin favoriter (CHECK) och en ny redigeringssida. Litet exempel jag fixade nyss, dock inte så noga:




Ritat

2011-10-16
19:06:54
När jag städade igår hittade jag lite teckningar jag ritade på bilden i sexan. Bilden i blyerts har jag målat av och den andra har jag målat på frihand. Vad tycker ni? :)





Inget.

2011-10-16
17:36:43

Häjj där!
Det är ganska svårt att blogga när det inte finns så mycket att berätta. Ellen har gått hem och under dagen har vi underhållt oss med att spela in en film när vi bakar. Förhoppningsvis kommer den upp på bloggen lite senare. Annars har jag ingenting att berätta. Eftersom att jag inte har något att berätta kan ni ju berätta något för mig! Vad har ni gjort idag? Vad gör ni nu? Vad har ni ätit till mat? Tell me!

Vadå coolast?





Othello

2011-10-16
11:34:11
Hejhej!
Nu är det en ny dag och det finns tid för massor av äventyr. Dock sitter jag och Ellen bara i sängen och lamar oss. Har spelat några omgångar othello. Jag vann. Nahaha! Nu ska vi gå och köpa godis. Sen kanske vi går ut och fotar lite. Får se hur det går med uppdateringen. Ha en trevlig söndag!


Ellen är så söt när hon sover på Othellot ^^




Schnitzel mit Pommes

2011-10-15
21:01:56
Nu har vi ätit mat och sitter på mitt rum och gör absolut ingenting... Vi hjälper min granne att ladda över musik till hennes mobil. Eller ja, Ellen gör. Jag bloggar ju. Borde nog ta och vara lite mer social. Tills vidare får ni nöja er med dessa akutbilder. Kram!




Snart kommer EllenPellen. Och jag har fortfarande inte bytt om.

2011-10-15
17:23:05
Ellen ska sova här inatt och jag har fortfarande inte klätt på mig något vettigt. Oj.







Fejk.

2011-10-15
15:55:38
Fejkat solljus. Intresserade av att se hur man gör? Släng in en kommentar!





Inte så svårt och tar bara någon minut. Man behöver bara ha Gimp eller Photoshop och lite basic kunskaper :)




Ja, jag är efterbliven

2011-10-15
11:55:35

Hittade just den här låten och jag älskar den! Sjukt efterblivt av mig att inte höra den förens nu. Skyller på att jag har bättre saker för mig än att titta på idol.



Så sjukligt, äckligt bra! Oj, jag har ju pizza i ugnen. Bäst att se så den inte bränns!
Uppdate: Den blev inte bränd! Tänkte bara säga det så att ni inte blev allt för oroliga.

Arkivbild





Goodmorning Peepz

2011-10-15
10:25:05

Goodmorning peepz! Haha, Catystyle.
Idag har jag laddat upp med goig frukost bestående av varm choklad och salamimacka. Senare idag, typ vid sex, kommer våra grannar och Ellens familj hit. Vi ska ha våran årliga oktoberfest och äta schnitzel. Vad annars händer idag? Ingen aning. Får se om jag orkar mig ut och fota lite annars blir det väll bara att sätta igång med nästa design. Jag brukar alltid vara såhär bra på att schemalägga mina dagar. Schemagirl is in tha house...typ.
Nej, jag schemalägger inte alls. Tar dagen som den kommer.

Failad bild från gårdagens outfitfotografering.





Orchid

2011-10-14
22:53:11


Foto: Jag-NikonD3100 och Closeup-filter+10 || Redigering: Jag-Gimp 2.0 || Modell:Brurs finfina orkidé!




Design - Marilill

2011-10-14
21:32:33
Nu har jag suttit ett bra tag och klippt och klistrat och till sisst har jag fixat ihop en design. Blev riktigt nöjd och det tror jag Maria också blev. Vad tycker ni om designen?



Gjorde även en tuff animation istället för att ha en länk i headern. Nu har jag dock två designer kvar att göra. Får se när det blir gjort. Känner att tiden försvinner. Men just nu har jag en massor av den och jag ska inte göra någonting av den alls.




Dagens

2011-10-14
17:52:12

Jeans-Kappahl || T-shirt-Ullared (haha, lät värsta budget?) || Linne-JC

När jag traskade iväg till skolan imorse var det frost ute. Har sedan några dagar tillbaka använt vinterjackan. Idag hade jag även tights under jeansen för när jag vaknade halv sex var det -2 grader. Var is på en av vattenpölarna och hade det regnat hade det nog kommit snö. Längtar så tills man kan åka skidor igen! Ge mig ett tjockt lager med snö. När? -Nu, tack.