Min nya mössa ♥

2012-12-28
13:50:00
På morgonen, eller ja, förmiddan, är det alltid så fint ljus i mitt fönster. Perfekta egobildsstället. Idag posade jag lite i min nya mössa. Köpte den i onsdags. Det var typ den enda som fanns och typ den dyraste också men skitsamma. I love it. Har redan en annan mössa men den är för kall för att ha i Trysil och passar dessutom inte till min lila jacka ;)
199:- på Stadium. Race Marine om det gör någon skillnad.




På Jensens jao

2012-12-26
13:23:40

Är på Jensens med Amanda, Moa och Ellen. Vi får ingen mat :) nej men biffen som skulle va medium var typ rare och när vi bad om att få den mer stekt så kommer dom inte tillbaka. Sega ju. Aja. Har shoppat lite shit och ska shoppa lite mer sen. Tjaotjao





GOD JUL!

2012-12-24
19:47:00
Merry Christmas my dear friends! <-- viktigt att ni läser på så ful engelska ni kan.
Julafton nu då. December går alltid så galet fort! Ena dagen är det julmarknad och nästa julafton. Har inte ens hunnit bli uppspelt än. Det är lixom jul Annie, hallå?! Du ska vara hyper.
 
Nu har jag inget mer att skriva i detta inlägg och fyller därför ut med en urtjusig bild på en julgranskula i vår glesa plastgran :)




PJAMII ♥

2012-12-22
17:40:15
Har redan bytt om till pyjamas och ställt in mig på en myskväll. Ska snart pynta granen och sen se på nån julfilm och dricka varm choklad. Får se om jag hittar någon inspelning av "Ensam hemma" som är världens bästa filmer och de enda filmerna som ger komplett julkänsla. Så nu vet ni.
 
Det senaste dygnet har jag varit hos ÄLLEN. Amanda och jag sov där och idag har vi gjort ingenting. Musicerat lite smått. <-- Fett fräck mening Bytte julklappar och jag blev jättenöjd med både det jag fick och gav. Fick ett linne av Ellen som jag kan ha på nyår så nu slipper jag leta efter något.
Lägg märke till de extremt charmiga fluffstrumporna jag har på fötterna




Fågelface

2012-12-20
19:06:03
Fyllde i ögonbrynen lite.




Staden

2012-12-19
20:43:00
Har varit i den stora staden med Ellen idag. Försökte hitta nyårskläder men hittade inget alls. Jag som alltid hittar MASSOR?! Aja, trevligt i alla fall :) Ellen hittade en jättefin klänning på ONCE och så var det ju trevligt att bara hänga lite. Provade en hel del kläder och sådär, käkade på donken och bara gick runt och kaosade lite. Åkte tåg och jag lixom ba: JÄÄÄÄH, går fort! Vroooooooom. <-- som en räserbil.
Tröjorna är från Gina




Bra dag lixom jao

2012-12-18
21:14:11
Good evening dear readers. Hope your day have been just as fabulous as mine.
 
Ska skryta lite om min fina dag nu då va. Först så har vi lixom ganska okej lekioner hela dagen, förutom NO då. Idag gjorde vi dock kola och körde lite tävling så det var kul. Efter skolan gick jag och Ellen hem till MOI. Käkade lite, sen kom Sofie och Amanda. Sen käkade dom lite och sen bara var vi allmänt inte osociala. Vet inte om man kan kalla det sociala lixom. Dagens ungdom. *suck*
 
Fick även ett par hörlurar av Tilda som hade tre par likadana. Mina gick sönder och jag typ ba NEEEEJ och hon typ ba JAG HAR och jag ba ÅH LÅT MIG LÅNA och hon ba DU KAN FÅ och jag ba TJIHEJ osv.

Kände mig rolig idag. Lovar att jag typ sitter här och ba: Kul inlägg Annie! :D Och ni ba: WUUUUT? o.O




Vill bara ha jul.

2012-12-17
19:03:33
Hola amigas!
Allmänt lam dag, har därför inget att skriva. Vill bara ha jul. Känns som att hela december är slöseri med tid. Det ända som ger en liten strimma av ljus i den vanligtvis mörka månaden är julafton. Tänkte nu bara chilla vidare och äta. Älskar mat. Och julafton.
Och sa jag att det är Sofie som skriver? Aa, det är det iallafall.




Hur jag gjorde min header

2012-12-16
13:28:54
Jag gjorde min header i Gimp, ett gratisprogram som finns att ladda ner HÄR.
 
1. Öppna upp din bild i Gimp.
 
2. Redigera den som du vill . Jag gjorde min först svartvit och sedan blå.
 
3. Hitta en snygg rymdbild på google. Här är länkar till några:
RYMDBILD1
RYMDBILD2
RYMDBILD3
 
4. Öppnarymdbilden och ändra storlek så den är lika stor som den andra bilden.
 
5. Klipp ut och klistra in rymdbilden på den andra bilden. Klicka på pappret i lagerfönstret.
 
 
6. Prova de olika effekterna där det står "läge". Vilken du måste ha beror mycket på hur bakgrundsbilden är redigerad. Jag använde effekten "mask".
 
7. Dra ner opaciteten, sudda lite, fixa till detaljer. Möjligtvis kan du behöva öka kontrasten på den första bilden.
 
8. Spara! Glöm inte att skriva .JPG efter bildnamnet! :)
 
Hoppas ni hängde med. Lite svårt att bara ta bilder på det men det är inte så avancerat. Man behöver bara kunna grunderna så går det enkelt. Sen beror resultatet väldigt mycket på vilken bild man har. Den ena rymdbilden kanske fungerar mycket bättre än den andra osv.




Drömrum

2012-12-16
12:04:00
Det här satt jag och kollade på igår. Helt sjukt. Så galet fina rum. Dör lite. Gillar när det är lite udda form på rummen eller det typ "går in" där sängen står. Eller sånna rum där det är hur mycket saker som hellst utan att det ser stökigt ut.
 
Kan verkligen inte säga ett jag tycker mest om. Vilket tycker ni?




Saker jag vill ha.

2012-12-15
11:05:40
Har suttit och kollat runt efter nyårsklänningar på typ 108932787493 olika sidor och inte hittat en enda som jag skulle kunna ha. Eller jo en, men om ingen råkar vilja ge mig 1549 kronor (halva priset jao) så är det nog kört. Dock hittade jag en hel massa annat. Typ 12839 tröjor och ett par skor. Tyvär är det mesta av det också dyrt. Men ja.
 
Skulle någon se det här och vilja ge mig i julklapp eller så, så ja. Fritt fram. Har storlek xs eller xxs om det finns ;)
Så galet snygga. Tröjan till höger: LÄNK || Tröjan till vänster: LÄNK




Pepparkakshus

2012-12-14
20:16:09
Idag började vi göra lite julgodis och så dekorerade vi pepparkakshuset. Jag tycker min sida blev väldigt fin och rak. Mammas däremot blev skev och inte alls fin. Oproffsig. Eller vad tycker ni? Min till höger, mammas till vänster.




Lucia och femtusen visningar

2012-12-13
21:23:55
Nu är hela luciauppvisningen över och jag är så galet trött. Försov mig imorse och sprang typ till sporthallen där vi visade upp. Dansen failade lite och sådär men det var kul ändå. Dock är det där med att sjunga i kör inget för mig. Och att samtidigt hålla i ett ljus och typ bara stå där helt stel.

Måste även tillägga. Med hjälp av Clara har vi nu nått 5000 visningar och jag är överlycklig. Vi blir så glada för alla kommentarer vi får och varje gillning betyder jättemycket. Visar att allt jobb vi la ner var värt det.
Vacker bild med vacker text från en av luciasångerna. *sarkastisk*




zxtwyekfmseåäv

2012-12-11
19:52:00
Asså jag dör kan knappt skirva får paniiiiik är så lycklig. CLARA HENRY BLOGGADE OM VÅR VIDEO!
Den fick ett eget inlägg och hon skrev om oss och jag är så glad så jag dör. Ermahgerd.
 
Claras inlägg och hennes video som inspirerade oss ser ni här:
 
 




Lucia på G.

2012-12-11
18:47:15
Hela morgondagen kommer gå till att öva inför lucia på Torsdag. Kommer ha en uppvisning på morgonen och en på kvällen. Var sådär lite jättenöjd med mitt lucialinne när dom ba: ni får inte ha glitter i midjan. Vips så var det too long lixom. Dessutom skitfult. Men wellwell. Alla har ju likadant så who cares? ;) 




Snart jul!

2012-12-08
18:13:07
Asså åh, nu känns det verkligen att julen börjar närma sig. Julstjärnor och ljusstakar är uppsatta och imorgon tänds andra ljuset. Lussebullarna bakades för typ en vecka sen och idag är det dags för pepparkakor. Dock bakar inte jag. Haha. Så tråkigt ju. Går och äter av degen lite halvdiskret och lyfter över några obrända kakor till plåtar. Det är vad jag bidrar med.




-snowflakes-

2012-12-07
17:26:02
Varit en fett bra vecka. No Dance så har hängt massor med vänner och haft det allmänt bra. Snön har kommit hit och det är vitt mest överallt. Blir helt lycklig av att se det. På väg hem från konfan igår gick jag och madde och fångade snöflingor på tungorna i säkert tjugo minuter. Kommer aldrig växa ifrån något så fantastiskt. Nu gäller det bara att det håller i sig till jul också. Verkar inte vara något problem just nu, med tretton minus.