Valborg, if you didn't know!

2012-04-30
18:16:28
Har det varit kul med lov? :) Det hade jag tyckt - om jag hade haft det! Men nu så går jag ju i en av de få skolor i sverige som haft skola idag. Antar att vi haft lov nån annan gång så det blir väl rättvist i längden. Snart blir det mat. FLÄSKFILE MED POMFRITT (jag vet hur det stavas men det är fult.)!! :D Sen går jag till majbrasan med Ellen och Amanda. Och imorgon, då har vi i alla fall lov ♥




God morgon!

2012-04-29
10:50:01

Tjotjenare readerz!
Nu har vi käkat frullebullerulle och ska packa ihop för att dra till Edith. Sen vid tjugo över två så ska vi åka in till stan för att dansa! Ska bli kul. Tyvärr blir det nog lika dålig uppdatering idag som igår eller bara mobilinlägg. Sorryborry.

Instagrambild..... :)





Of to another destination

2012-04-28
13:10:47

Glad tjej i bilen med musik i öronen. Är på väg till min mosters 30års kalas. Var lite kreativ och gjorde om min klänning till en kjol. Duktig jag är! Hitta dessutom mitt älskade örhänge i bilen så det fick också vara med om att utgöra dagens outfit. Sen ikväll kommer min lunchpolare hem till mig och sover där. Och imorgon blir det dans på spira! Awww yäää.





Fredagslamhet + ytlighetstips

2012-04-27
19:16:14
Sitter och kliar mig under fötterna och ser på massa gamla lillabloggen-videor. Har verkligen skittråkigt och orkar inte hitta på något heller. Funderar på att måla naglarna men det blir oftast bara bajs sen för allt smetar. Typiskt mig. Har försökt vara noga med att smörja in mina nagelband det senaste och det har hjälpt jättemycket! Så har ni torra, sprickande nagelband - smörj in dem! Och gärna ett par gånger om dan. Och ta mycket kräm. Massor. Typ en hög.

Så fick ni ett sånt där litet ytlighetstips sådär fram mot kvällen. Mysigt.




Jag och min älskade Müsli ♥

2012-04-26
15:41:07

Självklart har jag petat bort de äckliga bananerna och russinen. Hehehe ;)
Nu drar jag iväg på dans! Får se när jag kommer hem. Kanske ska vara med på den "stora" gruppens lektion men inte helt säkert. Kramisar.




Tävlar om ett iPhoneskal!

2012-04-26
15:01:57

Vill ha det här "skalet"! :) Sjukt fint och praktiskt. Dock vill jag inte lägga så mycket pengar på ett skal själv så att vinna vore perfekt. Dessutom har jag letat efter en plånbox aplänge och den här funkar ju som både och! Det ser lite ut som en mobilväska jag hade med i ett annat inlägg bara att den här är vit... :)


Länk till tävlingsinlägget hittar ni här: http://jonssonsfoton.blogg.se/2011/december/utkast-dec-12-2011.html#comment

Och länk till skalet och iphoneskal.se här: http://iphoneskal.se || http://www.iphoneskal.nu/product_info.php?products_id=1013





Hatar rubriker.

2012-04-25
18:31:59

Har svarat på alla kommentarer nu. Blir så glad av allt ni skriver (om det inte är elakt förståss ;)) och försöker svara så fort jag kan. Fick en anonym fråga om hur lång jag var. Svar på den frågan är 1380 mm!


Idag är det exakt ett år sedan jag startade min första blogg "anipani.bloggplatsen.se"! Tiden går fort. Kommer ihåg en dag när jag hade typ 18 läsare och jag var helt överlycklig. Nu har jag flera gånger haft över 100 besökare och ni kommenterar bara mer och mer. Älskar mina lesisar! :D





Video of the dancegroup

2012-04-24
20:48:31

Filippas mamma filmade när vi dansade på spira senast. Dock glömde hon ställa in fokus så man "ser oss inte". Men det funkar ju ändå! :) Jag är den i mitten i början om ni undrar. Nu ser ni även hur kort jag egentligen är. Svårt att riktigt få uppfattning annars. Heheh. Gör samma dans där igen nu till helgen. AJ LAV TU DANS.





BAJSHUMÖR.

2012-04-24
20:01:00
Nu är jag på såhäääääääääär dåligt humör för att alla dumma programm jag ska filma med dampar och inte går att öppna och inte går att ta bort för att de tydlingen är "öppna". Dampskit. Tyvär får ni ingen video om hur jag klipper mina videor. Men ni kan nog lista ut det. Fruktansvärt basic program. "Windows Live Movie Maker" heter det men jag missat att säga det.
Nu ska jag fota och starta om datorn och se om skiten funkar att ta bort då! :) Tjolafräs.




Utvecklingssamtal + dagens

2012-04-24
17:51:17
Nu ska jag dra iväg på utvecklingssamtal. Härligt sätt att spendera en timme av sin värdefulla tid. Men det kommer gå bra. Jag som är så duktig på allt! :) Ja är best på at stava ochså. Nej, men så illa kan det ju inte gå. Bra att ha det gjort lixom. Missar ju som tur är ingen dans!




Mysklädur

2012-04-23
20:34:23
Nu är jag hemma efter ännu en lång, seg måndag och har precis bytt om. Mysispysis med mjukisbyxisar och favorittröjan. Nu måste jag göra läxisar. Kul föresten att ni gillar min nya design. För mig är denganska seg men själv tycker jag det är värt det. Hehe. Hoppas bara det är bättre för er som faktiskt ska läsa! ;)




Angående headern...

2012-04-23
17:55:38

En den har sagt att de inte ser den. Det händer ibland. Uppdatera bara sidan ett par gånger så ska det fungera! :) sitter förresten på möte nu. See ya later!





Ny design!

2012-04-22
22:06:09




Time for the Mentalist

2012-04-22
20:29:14


Nu är jag hemma och har tagit på mig nattlinnet och ser på TV. Ska fixa lite med Sofie och Fridas design och lite med min egen. Koderna hade dampat lite så jag hoppas kunna fixa det nu. Vad gör ni ikväll? :)




Hos Sofie & Frida

2012-04-22
16:32:25

Just nu är jag hos Sofie och Frida och hjälper dom med deras nya design. På tal om design så är min snart klar. Jaja, vi höres lite senare!





Besök nu och så får ni en kaka.

2012-04-21
23:31:39
Nu är det såhär att mina kompisar Sofie och Frida har skaffat en blogg! De är tvillingar, går i min klass, är allmönt coola och sjunger som typ. Något som sjunger apbra. Om de får lite fler besökare så lägger de upp en video där de sjunger och ALLA vill höra det. Lovar er. De har faktiskt redan sjungt på en skiva. Ska hjälpa dem med designen också så snart kommer bloggen vara fin och cool. Heheh.
Klick on the picture below to get to their blog. (ni kommer inte få en kaka)




Give Me!

2012-04-21
17:40:03

Så fett snyggt! Tyvär så finns bra kjolen i medium och uppåt och mobilväskan kostar typ 395+frakt men annars så kanske det går att få tag i resten. På shoppinglistan.




VLOGG!

2012-04-21
14:06:05




Mot doschen.

2012-04-20
18:34:48
Ska snart duscha, börjat spela in en videoblogg och sen ska jag börja fixa med alla headers. Måste få ordning på det här med beställningar och så men ni som beställt kommer nog få era headers snart :) Har bara lite mycket just nu och det är lite oklart med mailen men det ska nog gå.
          
Instragrambilder.




Gör mitt bästa men hinner verkligen inte.

2012-04-19
20:00:52
Jag gör mitt bästa för att blogga så mycket som möjligt men jag hinner verkligen inte. Jag dansar direkt efter skolan tre av fem skoldagar, en dag hinner jag bara hem och äta (idag, torsdagar) och en dag har jag som pluggdag. Kommer hem typ vid halv åtta typ varje kväll känns det som. Men ja, nu vet ni varför jag inte bloggar. Till eran glädje (klart ni blir glada av det här) så har jag en video på gång! :) Skojigt. O, juste... EGOBILD.... :)





Jag gör INTE hela designer gratis!

2012-04-18
20:33:13
Jag lyckas bra med det här att komma hem sent och blogga dåligt. Hehe. Tänkte ta upp lite omkring en fråga jag fått väldigt ofta det senaste... "Kan du göra en design till mig?" Svaret på den frågan är tyvär - "Nej"

Jag har slutat med gratisdesigner för att det tog massor av tid jag inte har och jag orkar helt enkelt inte när jag väl har tid. Däremot gör jag gärna en header så länge du beskriver tydligt hur du vill ha den. Blir så fett jobbigt när folk mailar och skriver: "De här bilderna vill jag ha med." och sen inget mer. Jag behöver mått, tips på färger, texter, om du vill ha nån speciell effekt osv. TACK! :)
Och sen det här med hur man gör en animerad header. Det står hur man gör i ett inlägg under kategorin "Design Tips". Läs där! :)




Jag gillar/gillar inte

2012-04-17
19:55:40

Är på bloggningshumör! Har jag inte varit på så hääääääär fett länge! Vill bara blogga och blogga och blogga hela tiden. Jag orkar inte göra gimp/design-skolor för det tar så fett mycket tid och det har jag inte ork till just nu men typ fotoinlägg, inlägg om kläder, smink, bloggtips... ja, ni fattar! Vad vill ni ha mer av? :)


Jag gillar - Semlor, godis, musik, webdesign, när man hittar nya koder, semestrar, solsken, spets
Jag ogillar - Läxor, tråkiga saker, damm som måste dammsugas, lågt batteri på telefonen, magsjuka, matte

Länge sen jag hade en egobild.





Flyttat in i köket

2012-04-17
16:35:03



Ibland när jag ärhemma själv så får jag för mig att ta mitt pick&pack och dra ut (in) i köket och bosätta mig där. Idag är en sån dag. Min bror är i Stockholm med sin klass + två till och mamma och pappa jobbar. Ska aldelles strax börja med läxorna men först ska jag äta upp min smoothie. Ska nog skriva en lista med allt som ska göras annars kommer jag glöma. Har ni nått bra tips på hur man får ordning på allt? Kaos i mitt huvud just nu.
Men nu borde jag äta upp så att jag inte sitter där vid nio och typ: A juste, läxor. (hände igår.)




Fråga - Svar

2012-04-16
22:03:07


OCH TACK OCKSÅ! :D Missade att skriva det på bilden...





Snela ni som besöker ♥

2012-04-16
21:50:13
Har jag blivit länkad nån stans? Har haft typ fyrtio-femtio mer besökare än annars och massa kommentarer utan anledning. Har inte bloggat ens ^^ Såg nu att jag vunnit veckans blogg. Inte konstigt med mycket besökisar då! :)

SorrySorry för att jag inte bloggat! Kom hem vid typ åtta och se har jag gjort läxor och ätit så det har blivit lite ont om tid till bloggen. Håller även på med en ny design som nu börjar bli klar! Riktigt snygg om jag får säga det själv. Hehehe ;) Kommer gå i grått och med mycker detaljer. Tror ni kommer gilla den, men vi får se!

Dagens outfit. Enkelt och skönt || tröja - NewYorker jeans - Cubus




Ladda ner ett typsnitt från dafont.com

2012-04-15
21:19:43
1. Börja med att gå in på http://dafont.com.

2. Kolla runt lite och när du hittar ett typsnitt du vill ha klicka på "Download".



3. Klicka på spara, sen öppna mapp och sen öppnar du mappen med typsnittet.



4. Öppna filen som heter "TrueType-teckensnittsfil". (ibland finns det fler än bara en)



5. Klicka på "Installera".



Nu finns typsnittet i datorn, i alla program osv.




Frågor eftersom jag inte har något bättre för mig.

2012-04-15
17:14:09

Kopierat från EBBA

Lovar du att vara ärlig? Nej. Haha (har ju för tusan ingen aning om vad för frågor det kommer)

Du heter: Annie


Smeknamn: AniPani (EjniPejni, AddiPaddi. Utala hur du vill.)


Låt som när du är ledsen sörjer till?: Safe and sound ♥

Beroende av: Socker, Socker, Socker.


Vad tror folk om dig?: Att jag är positiv.

Stämmer det?: Nej hehe ;)

Vad får du oftast komplimanger för?: Mitt hår kanske. I don't know.


Vad säger du för att imponera på någon?: Tjenare kexet står du här och smular? Nej, men asså, inte vet jag.

Hur imponerar man på dig?: Genom att va sig själv :) Eller om man kan göra volter. Också coolt.

Brukar du skratta för dig själv?: Nej bara om det är riktigt, riktigt roligt!


Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Okiiiiiidokiiiiii

Var bor du?: Det är min hemlis. Hehehe. Fast en del har nog listat ut det.

Trivs du där?: JÄSSPOXX! :D

Äger du några converse: Ja, två par. Ojäh


Vad har du för mobil operatör: TRÄ (3)

Är du allergisk mot något: Nötter, hasselnötter och så får jag inte äta mandel. Äter inte skaldjur heller men vet inte om jag är allergisk mot det. Och djur också! Hästar, katter, hundar, kaniner, hamstrar och allt annat med päls typ.


Hur svarar du i mobilen: Hallå. Enklast så. Ehehehe


Vem ringde du senast?: PAPPII

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Sånt kommer inte jag ihåg!

Antal timmar sömn inatt: 8 kanske?


Sov du ensam: Nej, eller jo. Eller asså jag sov på en madrass inne hos mamma och pappa. Eheheh ^^

Brukar du komma i tid: Vi går inte in på det nu... Haha, nej men jag är sen typ varje dag. Fast inte till skolan.


När mår du bra: När det är sommar och man inte behöve tänka på ett skit.


När blev du fotad senast: Keine aning.

Hur känner du dig nu: Trött, seg och uttråkad.


Vanligaste färg på dina kläder: Jeansfärg. Typ blå alltså. Och typ svart.


Vad tycker du om fötter: Fett fula, äckliga och väldigt bra. Utan dem skulle vi ju bara ramla runt! :o


Vad saknar du: Ett liv just nu. Nej, men jag har väl egentligen allt jag vill ha.

Hade du en bra kväll igår: Inte bra, inte dåligt. Neutralt lixom! ;)


Favorit dryck på morgonen: TEEEEEEEEEEEEE ♥


När brukar du oftast gå och lägga dig: typ vid tio påvardagar och typ tolv/ett annars! :)

Är du blyg?: Har aldrig tyckt det innan men nu har jag inset att jag nog är det. Hehehe.


Sysslar du med någon idrott: Dans. Och våga inte säg att det inte räknas, för det gör det! :D


Vill du hellre ha mail än brev: Brev är ju mer speciellt och jag kollar aldrig min personliga mail så, njaej...


Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Näääääääääää. Pytsan heller! (hahaahhahahahahhahah.)


Har du spytt offentligt: Ja, jag har väl varit bäbis jag med eller? Nej, men det har jag inte.


Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Ärligt talat har jag ingen aning. Samma som alltid tror jag :)

Är du nöjd med ditt liv: Na, eller jo, eller asså.


Är du bortskämd: Ja. Hahah.


Vad gör du i morgon: Går i skolan. Dansar balett.


Vad är det värsta du vet?: Spysjuka.


Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka?: Vet inte. I Genomsnitt blir det kanske 50-100 kronor? Ne, jag har faktiskt ingen aning.


Vilken kändis tycker du är en bra förebild?: -


Vad längtar du till?: Nästa helg


Har du bra vänner och äkta vänskap?: JA! :D


Vad använder du för shampoo?: Fructis från Garnier.

Vad är det finaste du fått?: Ingen aning. Ehehe. Nej men asså fint och fint.

En speciell dag du minns: Nej.


Hur gammal är du:
13 unga, fina år!  


Tycker du om någon just nu: Min familj och mina vänner? :)


Du samlar på: Stenar!


Gröna eller röda äppeln: Röda. Får så ont i magen av gröna.

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Jag ringer ingen.

Gillar du golf: Har aldrig spelat golf men minigolf är det tråkigaste jag vet. Tråkigare än matte!


Vilken tid gick du upp idag: Halv tio kanske...


Har du sovit i din egna säng inatt: NÄ.


Har du strumpor på dig nu: Skulle aldriggå runt utan mina elskade strumpisar ♥
 

Är det okej att gråta: Hallå? Det är väl klart?!

När grät du senast: Vet inte. Nån gång i veckan

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Skänka till behövande, shoppa och spara.


Bär du glasögon eller linser: JA :((((((((((((((((((((((((((((


Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Ja, absolut! Annars är man töntig! Haha, det är väl klart det inte är viktigt! Finns tusen miljarder viktigare saker.


När går du upp ur sängen en helgmorgon: Typ tio

Har du piercing: Öronen.


Vill du gifta dig: Ja.

Vill du ha barn: Nej.


Solar du ofta: NEJ DET ÄR TRÅKIGT! :D


Är du bra på att laga mat: Jag kladdar ner mycket men resultatet brukar bli bra! ;)


Är du flygrädd: Aldrig flugit.


Hur vig är du: Kan gå ner i split/spagat. Vet inte vilket som är vilket men det med ett ben fram och ett ben bak.

Är du musikalisk?: HAHAHAHAAHAHAAHHAHAHHAHAAH. Vilket skämt.


Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten


Vilken är din favoritglass: Ben&Jerry's half baked


Tror du på ett liv efter döden: Jag tror att man kommer till himmeln om det är det som menas :)


Tycker du om sushi: Aldrig ätit det.


Vad äter du helst när du ser på film: Godis eller Popcorn


Bor dina föräldrar tillsammans: Jäss dej du! :D


Har du tandläkarskräck: Njaaa... Vissa saker.


Är du morgon- eller kvällsmänniska: Kvällsmänniska


Vilken ögonfärg har du: Blau, Blue, Blå


Har du någon gång gråtit dej till sömns: Vet inte. I så fall sov jag ju.


Biter du på naglarna: Liiiite :$


Har du skrivkramp nu?: NEJ! I'm the master.





Frukost ♥

2012-04-15
11:19:31



Amerikanska pannkakor med chocolate spread och kokos. Det ser godare ut än det var ;)




Happy Dream

2012-04-14
15:20:10




Mina skyltar

2012-04-14
13:31:12

Ebba
ville att jag skulle visa hur jag gör mina "skyltar". Orkade inte göra värsta uläggningen med detaljer och så, så jag filmade skärmen och snabbspolade. Bättre än inget i alla fall! :) Jag använder Gimp och det är gratis. Och jag vet att det dampar ibland. Använder nått halvkass gratisprogram.





Bra bilder.

2012-04-13
19:11:36
Hejsan tjosan! Nu är jag hemma och Ellen och jag gör inget. Det är fredag, så ni inte missar det. Myspys. Så trött på skolan redan. HELG ♥ Lamt inlägg? NEEEEEEEEEJ




så fett trött. orkar inte. blö.

2012-04-12
20:20:35
Idag tillåter jag mig att skriva ett "blöööö" inlägg. Jag är trött. Jag har dansat massa och ätit smoothie. Nu ska jag duscha. Sen ska jag göra läxor. Ikväll är det Revenge. Och bara för att jag tänkte på det så blev jag helt plötsligt överlycklig! :D REVENGE IN MA ♥




Te med honung

2012-04-11
18:27:23
Nu har jag en miljard läxor att göra så tänkte sätta mig här och klaga lite. Har som vanligt en kopp te bredvid mig. Vet inte varför men kan typ inte plugga annars. Skum tjej. Från en sak till en annan... Jag är så fett stolt över mig själv för att jag inte åt något onyttigt på hela dagen igår! :D Det är en stor grej för mig som annars överäter allt som innehåller socker.

Gammal bild. Ony bild.




Tisdag = Pluggdag

2012-04-10
16:15:13
Tisdagar är som vanligt min pluggdag och redan efter första dagen i skolan följde fyra böcker med hem. Religion, tyska, svenska och matte. Dessutom så glömde jag engelskan i skolan och så vips var vi uppe i fem läxor medans min bror som går i nian bara sett på film hela dagen och inte har en enda läxa. Älska skolan ♥

Glömde visa den här bilden igår. Det var iiiiiis ute på påskafton!




Ett riktigt fotoinlägg

2012-04-09
13:19:32


Det var sånna här inlägg jag hade tänkt ha hela tiden när jag började blogga. Det blev inte riktigt så.. Saknar ni fotoinlägg?





Älska ankan!

2012-04-08
14:31:37



Andra punkten på listan blir att lära sig den här låten. Så fett go ju!






Blått hela vägen

2012-04-08
12:42:56


Såhär fint var det ute igår. Väldigt kallt men soligt. Låg lite snö här och var den i fredags men det gjorde ingenting! Nu sitter jag och redigerar alla bilder jag tog och ser på Dubbelliv. Eller såg på Dubbelliv. Det är slut nu. Vi åker hem om några timmar så jag borde kanske packa fast det gör jag inte.




1001 inlägg

2012-04-07
22:35:10
Det här blir mitt 1001:a inlägg på bloggen! Tjotjenare vad jag bloggar på bra. Kul att ni läser också! Skulle inte vara lika roligt utan er. Bjuder på en bild från idag. Orkar inte redigera alla nu men det kommer väl!




GLAD PÅSK!

2012-04-07
12:33:21


Ha en bra påsk med mycket godis och lite äcklig påskmat! :D




Är med och tävlar hos Ina!

2012-04-06
21:19:59
Här är mitt bidrag. Gillar bilden för den har så fina färger och så fint ljus. Också "representerar" den musik som jag älskar! ♥
Var med du också på http://ijphoto.blogg.se! :) Länk till inlägget: http://ijphoto.blogg.se/2012/april/fototavling.html#comment




I ♥ PHOTO

2012-04-06
15:55:23




Revenge

2012-04-06
10:38:59




Vinnaren av designen!

2012-04-05
20:00:00


http://alicefoton.bloggplatsen.se
- Grattis till dig! Maila mig på [email protected] så får du koder och lite information. Grattis ännu en gång! :)





Sista chansen!

2012-04-05
18:12:29





IsaDora - Colorfull Eyeliner

2012-04-05
17:02:52


Köpte äntligen en nya eyeliner idag! Det blev en från IsaDora för 99:- på Lindex. Den var väldigt klurig att måla med och jag kan knappast påstå att det blev bra men man lär sig väl. Penseln var annars väldigt bra. Lagom spetsig och lagom mjuk.




Owl City makes me smile :)

2012-04-05
11:15:03

Owl City's musik gör mig så glad! Kan inte låta bli att le när jag lyssnar ^^




In tha car

2012-04-04
19:56:53

Snart framme! Himmeln är så fett fin så man vill ju bara ta med en bit hem (a)





Packningsdags!

2012-04-04
17:49:16
Nu har Madde gått hem och jag ska packa. Vi har haft det jätteroligt och tagit en massor av bilder och ätit massa glass. Smakade på Ben&Jerry's CaramelChewChew också. Den var jättegod fast den inte smakade så ycket. Var hur mycket choklad i som helst! Nu ska jag leta framlite kläder jag behöver, packa ner datorn och sen bär det av till mormor och morfar för att fira påsk! Vi höres ♥




Today

2012-04-04
12:54:31
Today I've been making kakor called dreams. They turned out very bra. Soon comes Madeleine for we are gonna leka. Have a bra day. Hugs and Kisses!

Har på mig den nya koftan idag. I'm likin'.




Nybakta bullar

2012-04-03
21:44:28

En mugg varm mjölk och en nybakad bulle framför ett avsnitt av desperate housewives. Hey tisdagskväll! Here I come!





Second hand-fynd

2012-04-03
16:19:35


Den här koftan fick jag av mamma igår när vi var och kollade runt på second hand! Den är hemmastickad så det står ingen storlek i så har ingen aning om hur den ska sitta med jag tyckr den sitter okej som den gör på mig! ;) 35:- tror jag den kostade!




Mot godisfabriken!

2012-04-03
14:23:02





Chocoalte Chip Cookies - Recept (ca. 35st)

2012-04-03
12:21:46

5½ dl vetemjöl
               1 tsk bikarbonat               
1 tsk  salt
2 st  ägg
4½ dl farinsocker
¾ dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
200g smör, mjukt
4dl   havregryn
300g grovt hackad choklad - jag använde chokladknappar från "Odense"
(½ dl mjölk) - jag hade ingen mjölk i mina


1. Sätt ugnen på 200°. Blanda mjöl, bikarbonat och salt.
2. Vispa äggen lätt. Blanda därefter i farinsocker, strösocker och vaniljsocker. Vispa med elvisp. Rör ner smör.
3. Häll i havregryn och rör om ordentligt. Tillsätt mjölblandningen och eventuellt mjölk om degen verkar torr. Arbeta ihop degen.
4. Blanda ner den grovt hackade chokladen.
5. Klicka ut kakor av degen med hjälp av 2 skedar på bakplåtspappersklädd plåt. Grädda i mitten av ugnen 12-15 min. Låt svalna på plåten.





Chocolate Chip Cookies

2012-04-02
20:04:51


Det här har jag underhållt mig själv med idag - att baka cookies! När vi var på Ica hittade jag några små "chokladknappar" som såg spännande ut så vi köpte sånna och de var jättegoda. Väldigt bra att baka med också så man slipper hacka chokladen.




B&J kaka!

2012-04-02
17:45:12
Nu har jag skapat en ny kategori som heter "Innan jag dör..." där jag kommer skriva alla knasigheter jag ska göra innan jag dör helt enkelt! Kommer bli askul kan jag lova! Ehehe.


Första saken jag ska ha med på min "lista" är att göra en kaka. Men inte vilken kaka som helst utan en Ben&Jerry kaka! Ni vet det finns ju en glass som heter "Half Baked". Den ska jag ta lite deg från och sen göra en kaka av! Så coolt om det faktiskt blir en ätlig kaka.

Och nu vill jag veta... Vad tycker ni om den nya kategorin?! :D




The story of "Frankrike-pasta"

2012-04-02
15:01:59
Frankrike-pasta är en skinksås med grädde, skinka (nehä?), majs, lök och lite annat som är gott. Det finns inga mått för hur man ska göra utan man har i så mycket man tycker smakar bra. Skitbäst recept! Vi (pappa) kom på det när vi var i Frankrike för massor av år sen och skulle göra omelett. Sen så har vi tydligen inga ägg så då sket vi i dem och gjorde pastasås med samma saker i bara utan äggen! Sicken tur vi hade att de var slut! :D




Ljus

2012-04-02
12:13:46


Ute skiner solen trots kylan och jag blev så galet sugen på att fota! Tog lite "musik-bilder" men vet inte om de blev så bra. Vi får se! Nu ska jag i alla fall hänga med mammi till affären och sen ska jag baka en massor! Vad ska ni göra idag? 




Dagens outfit!

2012-04-01
17:33:08
Ellen och jag drog ut för att fota men som vanligt när vi gör det så slutar det med att vi filmar en massor! Idag blev det ingen "Movie of Awesomenes" men där emot en läskig film! Vi kanske ska ses snart igen för att redigera och klippa den. Sen ska vi se på Dear John också. Får se om det är en redig gråtfilm eller bara som alla andra sorgliga filmer. Någon som sett den? Var det en gråtfilm?

Tröja från JC + Jeans från Cubus




GODmorgon!

2012-04-01
12:49:10
Godmorgon alla söta människor! Idag tog jag mig en redig sovmorgon och gick inte upp frens vid alv tolv. Sen tog ja en lååång dusch med hårinpackning och bodyscrub så nu är jag len som en barnrumpa ♥ Hehehe. Ska göra mig lite frukost nu. Pappa hade gjort bakeoff-baguetter i till resten av familjen imorse och nu ha mina blivit jättesega. Precis så som jag vill ha dem! Bra morgon!